Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +39
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +482
#pytanie
rzeczywiście źle sformułowałem pytanie :) chodziło mi o usługi webowe (nie trackujące) do przeglądania przejazdów
Serwis webowy - strava
@demoos: nie wiem, jeszcze z tego nie korzystałem, do planowanie używam http://openrouteservice.org/
@tosyu: ale jak to? :) Serio pytam.
Wrzucam treningi na Stravę (zarejestrowane Garminem).
Na gpsies.com planuję trasy.
gpsies kompresuje wrzucone gpx-y i tych danych już nie odzyskasz. Ja tam wrzucam ponieważ później po pobraniu kml lub kmz ścieżki są ładnie pokolorowane w google earth. Do statystyk najlepsza jest strava + dodatek do przeglądarki StravistiX. Wcześniej jeszcze korzystałem z mapmytracks, ale strava jest lepsza.
Strava jest o tyle fajna, że jak się zgodzisz na publikację śladów, to Strava te ślady (po zanoniizowaniu) udostępnia jako heatmapę i można za pomocą tej heatmapy korygować mapę. Sam tak sporo ścieżek, niewidocznych z satelity, zaznaczyłem.