Aktywne Wpisy
Dzonsin +148
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
szachmat1488 +43
Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
#!$%@? mać po prostu spotkałbym autora to bym chyba nie wytrzymał...
"Hehe bawiliśmy po budowach i nic się nam nie stało" - no #!$%@? szkoda, że na samym moim osiedlu 2 dzieciaki się zabiły na budowie szpitala.
"Nie chodziliśmy do przedszkola" - no super #!$%@? powód do chwalenia się a ja akurat chodziłem I CO TERAZ?! Większość moich znajomych chodziła, ułatwiło to start w szkole.
Wszechobecny "pasek" i ojciec pijący piwo z sąsiadem, który #!$%@?ł jego dzieciakom a kradzież jabłek. Jak się jest tępym patolem to się zna tylko taki środek wychowawczy.
"Hehe jeździliśmy nad rzekę i nikt nie utonął' - no #!$%@? słyszeliście? Nikt nie utonął przez całe lata 80 czy tam 90-te czy kiedy dorastał ten pustak co to pisał.
"Pies srał gdzie chciał i nikt nie zwracał nam uwagi" - wolnośc według Janusza
Dalej nie wytrzymam... ilość #!$%@? żenady jest za duża. Jeśli ktoś zgadza się z autorem proszę o szybkie info - dodam od razu na czarnolisto.
#rakcontent #buldupy #gorzkiezale
"Nikt nie wiedział co to są choroby odzwierzęce" Afryka jakaś czy co.
Komentarz usunięty przez autora
Po to kurde mamy rozum, żeby z niego korzystać, a nie brandzlować się źle pojętą wolnością. Czy ci się to podoba, czy nie, nie żyjesz na tym świecie wyłączony od reszty społeczeństwa i to społeczeństwo, dla własnego dobra czasem wymaga od
@duskhorizon: tego typu gooownoposty powstają na bazie NOSTALIGII za przeszłością. Kazdy normalny człowiek z przyjemnością wspomina stare szczenięce czasy. wot wsio,
i zgadzam się, że to jest content rakowy. Siedzą potem puste "młode wykształcone z wielkich miast"i plusują takie gówna.
@olektrolek:
Ja i ludzie postronni uważają mnie za normalnego człowieka a wcale nie tęsknię i nie wspominam "starych szczenięcych czasów" które były zwyczajnie #!$%@?. Mit obalony. Pozdrawiam.
"Hehe ale warto było, bo wolność i swoboda Grażynko nie to co teraz"
Jednak wolę by moja córka nie skakała po placach budowy.