Wpis z mikrobloga

Ten obrazek to jestem z gorszych raków jakie #!$%@? widziałem na współczesnym internecie, nie wiem jakim mentalnym Januszem trzeba być, żeby się z im zgadzać.

#!$%@? mać po prostu spotkałbym autora to bym chyba nie wytrzymał...

"Hehe bawiliśmy po budowach i nic się nam nie stało" - no #!$%@? szkoda, że na samym moim osiedlu 2 dzieciaki się zabiły na budowie szpitala.

"Nie chodziliśmy do przedszkola" - no super #!$%@? powód do chwalenia się a ja akurat chodziłem I CO TERAZ?! Większość moich znajomych chodziła, ułatwiło to start w szkole.

Wszechobecny "pasek" i ojciec pijący piwo z sąsiadem, który #!$%@?ł jego dzieciakom a kradzież jabłek. Jak się jest tępym patolem to się zna tylko taki środek wychowawczy.

"Hehe jeździliśmy nad rzekę i nikt nie utonął' - no #!$%@? słyszeliście? Nikt nie utonął przez całe lata 80 czy tam 90-te czy kiedy dorastał ten pustak co to pisał.

"Pies srał gdzie chciał i nikt nie zwracał nam uwagi" - wolnośc według Janusza

Dalej nie wytrzymam... ilość #!$%@? żenady jest za duża. Jeśli ktoś zgadza się z autorem proszę o szybkie info - dodam od razu na czarnolisto.

#rakcontent #buldupy #gorzkiezale
d.....n - Ten obrazek to jestem z gorszych raków jakie #!$%@? widziałem na współczesn...

źródło: comment_m4ZZB7EfJbbNunlzHi6YeUK148Q2PTqO.jpg

Pobierz
  • 20
@Impresjonista: a potem do kogo mam się zgłosić, jak czyjś nieszczepiiny gówniak zacznie roznosić jakieś dawno nie widziane gówno? Dobry losie, weź się lepiej ewakuuj gdzieś daleko od cywilizowanych ludzi.
Po to kurde mamy rozum, żeby z niego korzystać, a nie brandzlować się źle pojętą wolnością. Czy ci się to podoba, czy nie, nie żyjesz na tym świecie wyłączony od reszty społeczeństwa i to społeczeństwo, dla własnego dobra czasem wymaga od
@duskhorizon ja sobie kiedyś skrecilem kostkę skacząc z budowy na górę piachu, a kolega spadł na wystający pręt zbrojeniowy i przebił sobie udo, potem jak wrócił ze szpitala to dostał rower. Fajnie było