Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki,wiecie ze po wsypaniu 2kg cukru do baku moj samochod pali 3 litry mniej na 100km?Nie sadzilem ze to dziala dopoki sie sam nie przekonalem.Do tego jeszcze zniknely problemy z porannym odpalaniem
Dziala to w ten sposob ze wtryskiwacze pokrywaja sie tzw. "sugarcoat" i w konsekwencji powoduje to redukcje spalania paliwa i wyzsza dynamike pracy silnika.Przetestowane zeszlej zimy.Polecam wszystkim
#samochody #ciekawostki #protip #cebuladeals
rANDOMpERSON - Hej Mireczki,wiecie ze po wsypaniu 2kg cukru do baku moj samochod pali...

źródło: comment_QEftCGmjulrwUKQ1Hc6AZZeffyekatmj.jpg

Pobierz
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rANDOMpERSON a mogę wrzucić słodzik? Cukier niezdrowy i nie chcę żeby mi autko próchnicy dostało. No i może od razu oleju rzepakowego wleję, to sobie pączki będę smażył w drodze do pracy.
  • Odpowiedz
@rANDOMpERSON: Czy odliczyłeś cenę cukru obliczając koszty eksploatacji auta? Po odjęciu kosztu cukru oszczędność na paliwie masz około 2l na 100km. Proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd. Mam nadzieję, że w końcu wejdzie w życie ta ustawa...
  • Odpowiedz
@rANDOMpERSON: masz Ty rozum i godność człowieka? Nie byłoby Ci głupio gdyby jskaś miła Sylwia lat 19 rozwaliła sobie swoje seicento? Ludzie naprawde łykają takie rzeczy... no jak dla mnie to nie jest fajne (śmieszne, ale nie warte niszczenia samochodu jakiegoś mireczka czy mirabelki). A reszta śmieszków d--a cicho.
Dd
  • Odpowiedz
screeny zrobione, dowody zabezpieczone. Koledzy co skończyli prawo mówią, że mogę teraz śmiało skorzystać z tej rady ( ͡° ͜ʖ ͡°) także szykuj siano jak coś pójdzie źle

@amar: nie zapomnij wczesniej podladowac telefonu metoda "fastcharge" uzywajac tradycyjnej mikrofalowki abys sie mogl do mnie dodzwonic bez problemow.
  • Odpowiedz