Aktywne Wpisy
arysto2011 +4
#bekazlewactwa Moja córka ma 9 lat. Nie ma telefonu komórkowego, tabletu, nic. Nie będzie miała do czasu osiągnięcia pełnoletności. Możecie sobie pierniczyć, że w szkole jej pokażą - może. Ale to będzie o niebo lepiej niż to #!$%@?, które dosięga ludzi z własną elektroniką.
Its-a-Me-Luigi +26
#nieruchomosci #oswiadczenie
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
Jako osoba kilka lat po studiach, poniżej 30 która głosowała na KO oświadczam, że w następnych wyborach zagłosuje na #konfederacja jeśli beka rozwali rynek nieruchomości. Wiem, że #nikogo ale nie zgadzam się z konfederacją w wielu aspektach. Ba, w niewielu się zgadzam. Ale to jedyna partia, która (przynajmniej póki) co nie macza palców w bece.
Jako przedstawiciel generacji Z chciałbym, żeby odbyły się protesty przeciwko bece, ale czuję że się
co chwile #!$%@? jakies inby
raz przychodzi do niego inny kolega
#!$%@? sie
słyszysz fragment rozmowy
"#!$%@?, Donald, porządny z ciebie facet, mógłbyś być prezydentem, ale pewnie nigdy nie będziesz!"
widzisz szalony błysk w oczach swojego ojca
wybiega na łeb na szyje z domu
masz #!$%@? i idziesz spać
wstajesz rano i sprawdzasz fb na swoim iPhonie ze złota wysadzanego diamentami
jakiś anon udostępnił link
"Donald Trump ogłosił swój start w wyborach prezydenckich"
co on to ja nawet nie
wraca do domu
pytasz sie go
tatke coś ty #!$%@?
pózniej ci powiem anon
#!$%@? masz i idziesz #!$%@?ć pokojówki
dzień po dniu wciąż sie dzieje życia cud
budzisz sie w środku nocy
ojciec wpada do twojego pokoju
myślisz ze mu coś #!$%@?
krzyczy coś ze oni to na poważnie wzięli
że teraz będzie musiał zacząć robić cos poza pluciem na swoich służących
wywleka cię z pokoju
rzuca ci garniak
szybko ubierasz
ojciec cie gdzieś prowadzi,'latają helikoptery, #!$%@? milion ochrony i wszystkiego
ojciec cie postawił koło siebie, zaczął mowic to co zawsze (mniej więcej: "ZBUDUJEMY MUR, GRAB THEM BY THE PUSSY, #!$%@? MEKSYKANCOW)
stoisz tak
przed #!$%@? tysiącami ludzi
i pewnie dziesiątkami, jak nie setkami milionów oglądających
prawie zasypiasz
na następny dzień sprawdzasz fb
#!$%@? biedaki z polski robią z tobą memy
skisnij srogo i idź #!$%@?ć kawior z cycków luksusowej prostytutki i kąpać się w milionletnim winie
profit
#donaldtrump #pasta #amerykawybiera2016 #coolstory ##!$%@?
A może to dwie te same osoby? #spiseg XD