Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +216
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +235
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

@krzysssss: nie mam pojęcia, ale w końcu byłoby bezprzewodowe ładowanie, które ma sens
@isamaul: zaden. juz nasza przestrzen jest
@barani_leb: dlatego dla mnie bez sensu jest ładowanie bezprzewodowe, które mamy obecnie. Muszę odebrać telefon - przestaje się ładować. Chcę zagrać - przestaje się ładować. Kabel jest lepszy, ale to dalej kabel (mimo, że używam 3m belkina). I się plącze.
Apple wprowadzi bezprzewodowe ładowanie na odległość
mózgu może i nie usmaży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz zasięg bezprzewodowego ładowania jest mały (około 10-20cm) - więc nie musi być mocny nadajnik (urządzenie robiące pole elektromagnetyczne).
Przesyłanie tego na większą odległość wymagać będzie większej mocy, a więc silniejszego pola - które już może być dla nas odczuwalne na dłuższą metę, ale mało w sumie z fizyki pamiętam :D