Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@freezzu największą tragedią naszych czasów jest to, że nawet zwykły robol ma dostęp do Internetu. Ile bym dał, żeby cofnąć się jakieś 15 lat do czasów, gdy plebsu na próżno było szukać w cyberprzestrzeni, a dyskusje odbywały się na ircu, forach i grupach dyskusyjnych, gdzie za bycie trollem debilem leciały od razu permy.
  • Odpowiedz
@frogfoot grono.net > fb.com. tamten serwis byl lepszy pod kazdym wzgledem, ale czlowiek ogarnal to niestety po czasie. Debile jak ze screena siedzieli na NK a w miare ogarnieci ludzie na winogronku. Jeszcze do tego rejestracja wylacznie po zaproszeniu... Piekne czasy. Grono wroc.
  • Odpowiedz
Ja p------e co tym ludziom ci biedni geje przeszkadzają. I tak maja p-------e ze musza sie trzepać w dupska i nie podnieca ich widok pięknej nagiej kobiet oraz dotyk soczystych p----i itp. Ja akurat nie jestem gejem ale wiem jak to jest gdy cie inny oceniają i uważają za kogoś gorszego. Z jednej strony szanuje gejów ze maja takie jaja aby sie nie przejmować ludźmi w około. Wolał bym aby w------o wszystkich
  • Odpowiedz
@freezzu: a ja bym osobę wystawiającą takie zdjęcia co najmniej w-----ł z obserwowanych niezależnie czy byłaby homo czy hetero. Ja nie wstawiam zdjęć jak całuje się z żoną bo uważam to za niestosowne.
  • Odpowiedz
Zawsze mnie rozpierdprala że przy tego typu akcjach komentarze "j---ć pedałów" "w dupe się jebiecie j----e pedały" to tak jak by pary homo przy zdjęciach całującej się pary K+M pisały "co pewnie rucha cię te cpisko hetero z------e co? " lubisz być ruchana w cipsko ty k---o?"
  • Odpowiedz
@freezzu: jprld, mnie ciągle zadziwia fakt, że kogokolwiek obchodzi, co ktoś inny robi w łóżku, z kim się kocha czy całuje. Jak dla mnie chory jest ktoś, kto zanadto interesuje się cudzym życiem, zagląda innym w okna i pod kołdrę, a nie ci, co robią sobie, co lubią. Dwóch gości się całuje? No i dobrze, widać są szczęśliwi, jak mi nie pasuje, to ignoruję.
  • Odpowiedz
@zadig6: zajrzyj na komentarze pod byle jakim tekstem o Ronaldo, Szpaku czy podobnych:) mimo że oni wcale nie okazują że sa homoseksualistami to i tak ludzi to denerwuje:) 90% komentarzy jest albo nienawistna, albo pogardliwa

anonimowo wychodzi jacy ludzie są:) jedni by zabijali, drudzy by bili, trzeci "tylko" poniżają:)
  • Odpowiedz
I tak maja p-------e ze musza sie trzepać w dupska

@InsuowanaInsynuacja: nie tylko, do tego są jeszcze nadwrażliwi i nie wytrzymują hejtu w swoją stronę przez co mają najwyższe szanse na głębokie problemy psychiczne i samobójstwa:) ale to juz nazywa się ciotami, a nie gejami takich:) mirki spod tagu #depresja to malo w stosunku do gejów

tylko ci męscy są akceptowani czyli ci którzy udają hetero, bo mają
  • Odpowiedz
@Ambiwalentnik: Myślę, że anonimowe, nienawistne komentarze to tylko sposób na odreagowanie frustracji. Dużo jest różnych badań na ten temat, które to potwierdzają. Często ci ludzie nie myślą tak naprawdę, po prostu znajdują ujście dla swoich negatywnych uczuć w łatwym celu. Np. taki Szpak przecież jest bardzo popularny i nawet coś tam nawet wygrał w Opolu. Czyli nie jest znienawidzony.
  • Odpowiedz