Aktywne Wpisy

urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.

Majster_2 +486
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Wczorajsze zmiany miały zachęcić ludzi do zdejmowania 10-poziomowych gymów i sprawić, że skończy się gymowa stagnacja. Może na dłuższą metę osiągnie ten skutek, ale w ciągu 24h nie zauważyłem żadnej różnicy. Wszystkie gymy, które miałem, dalej stoją, wszystkie 10-poziomowe wieże czerwonych i niebieskich w mojej okolicy też. Może wynika to z tego, że ludzie nie śledzą tak aktywnie zmian i minie pewien czas, zanim dowiedzą się, że podbijanie wychodzi łatwiej. A może z tego, że nagrody są #!$%@?? Exp jest tak słaby, że ma znaczenie, jak masz 5 level. A jak masz 5 level to jesteś za słaby, żeby uczestniczyć w walkach. Jedynym, co by mnie przekonało to nagroda w satrduście.
Pomijając temat nagród - czemu nie podbijam 10-poziomowych gymów? Bo to nie w moim interesie. W moim interesie jest, żeby niebiescy i czerwoni siedzieli sobie wygodnie na 10 gymach dziennie i nie ruszali się z domu. Żeby ich silne pokemony siedziały uwięzione w tych wieżach, a nie były do ich dyspozycji w każdym momencie. Żeby nie musieli biegać po moim osiedlu i zbijać moich uciułanych na zadupiach wieżyczek, bo mają swoje wygodne bonusy. Wiem, że nie tego chce Niantic. Chcą, żebym #!$%@?ł bez przerwy i z pieśnią na ustach odbijał wszelkie możliwe gymy, ale żebym to zrobił (zwłaszcza zimą) muszą się o wiele bardziej postarać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kurcze, co czytam to każdy żółty marudzi że jest tlamszony... Ja u siebie życia nie mam jako niebieska, nie ma opcji żeby zebrać bonus większy jak "500/10" bo zanim dojdę do drugiego gyma, pierwszy już się robi żółty. Tak czytam że niebiescy i czerwony grają na poziomie "easy", ale gdzie? To się może przeprowadzę :P
Sama chciałam wybrać żółty ale szwagier mnie przekonał na niebieski i teraz żałuję ( ͡°
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze piach w oczy. Zawsze. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chyba faktycznie ludzie dopiero się powoli ogarniają, że można stosunkowo łatwo przejąć zatwardziałe do tej pory gymy.
@vaultboy polecam kupić rękawiczki bez palców w hm 20 zł lub takie z dotykiem do smartphona 20/25 zł w decathlonie/ tesco