Aktywne Wpisy
wykop +23
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +151
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Właściwie to nie wiem dlaczego to piszę - chyba potrzebuję się wygadać
Dużo się pisze pod tagiem #logikarozowychpaskow #zwiazki że różowe mają dzisiaj za wysokie wymagania i nie chcą się wiązać z normalnymi facetami.
Za każdym razem kiedy czytałem tutaj takie wpisy mówiłem sobie:
"co za szczęście, że ja jestem w szczęśliwym związku"
No i k---a jednak nie
Moja żona po 9 latach stwierdziła że chce zacząć nowe życie.....z innym
Całe swoje dorosłe życie wierzyłem w prawdziwą miłość i w instytucję małżeństwa. Nie mam zbyt wielu zasad ale lojalność względem żony i dziecka była dla mnie priorytetem.
Byłem zawsze blisko kiedy mnie potrzebowała, nigdy nie wyjechałem na dłużej niż tydzień. Zawsze mogła gdzieś wyjść bo od początku angażowałem się w opiekę nad dzieckiem. Zawsze jej powtarzałem jak bardzo mi się podoba i jak bardzo ją kocham.
Nie wiem jak mam się z tym pogodzić - żebym chociaż coś o-----ł albo nie chciał się dla niej zmienić. K---a wytłumaczcie mi proszę jak można w ciągu 4 miesięcy, bez wyraźnego powodu, zostawić męża po 10 latach dla jakiegoś frajera ?!
Idę dzisiaj do adwokata porozmawiać o rozwodzie....ale gdzieś tam głęboko w środku nie chcę tego tak kończyć.
Wiem też, że nic już nie mogę zrobić. Walczyłem o nią od kiedy powiedziała mi o tym "zauroczeniu". Pisałem listy, wysyłałem kwiaty, rozmawiałem i tłumaczyłem że nie warto. I co ?!
Kochała się ze mną a następnego dnia pisała z nim sms'y o chodziła na randki. Pytam się jak tak można ?!
Mam ochotę na zemstę....znalazłem go, trochę już o nim wiem i zastanawiam się jak to wykorzystać.
Z drugiej strony znam trochę swoją żonę i wiem że mnie znienawidzi jeżeli coś mu zrobię
Ehhhh k---a tylko dziecka żal (4 latka) #feels
@d1ck: o gurwa. jak dlugo do siebie dochodziles mirku?