Wpis z mikrobloga

@noelo_cohelo: Wyprzedzałem*, wąska droga była i po drugiej stronie samochody stały, patrzyłem czy go już wyprzedziłem a tam nagle facet postanowił skręcić w lewo i stał na środku :D Najgorsze ze ten facet był za zakrętem...
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo: Bo przed zakrętem nie wrzucił żadnego kierunkowskazu ani nic, że będzie skręcał. Nie spodziewałem się tego kompletnie zwłaszcza, że skręcał w polną drogę... To było w tym miejscu, za wiaduktem skręcał w ta drogę i na tym łuku sie zagapiłem. Na wysokości przejscia dla pieszych siedziałem mu już na dupie :D

https://www.google.pl/maps/@50.047911,21.3886658,3a,75y,358.22h,83.09t/data=!3m6!1e1!3m4!1seoUu_VtrRu9zmOqLl3AsVg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
  • Odpowiedz
@Shatter: Audi A3: Maska, pas przedni, obydwie chłodnice, naciąganie ramy, zderzak przedni i lakierowanie tej maski wraz ze zderzakiem. Mi tez nikt nie wierzy, że jechałem wolno. Każdy ze z-----------m... Ciekawe jak jak ruszyłem ze świateł plus był zakręt a jednak pół auta skasowane. Auto w które wjechałem było trochę wyższe od mojego i tak jakby wjechałem pod nie...
  • Odpowiedz
@Shatter: Powiem Ci, że uderzyłem pod kątem i chyba była przesunięta przesunięta o 3/4 cm z tego co pamiętam. Pas przedni to gównie ta belka za zderzakiem poszła no i przebiła chłodnice. Ale teraz zrobione jest na cacy, kompletnie nic nie ściąga, nie tnie opon
  • Odpowiedz