@KrylAntarktyczny: idź do Urszulaneki :p Ja gimnazjum skończyłem to tam co chwila był jakiś apel "tematyczny" który zamieniał się w szerzenie patriotyzmu przez siostrę dyrektor xDDD więc w liceum pewnie jest podobnie :p
@mtkc: HAHAHA XD @tomwolf: Potem nie zda matury, pójdzie na filozofię i jego prawicowe poglądy upadną jak nie będzie mógł znaleźć pracy. Wtedy ludzie przedsiębiorczy będą musieli go utrzymywać...
@mrMarshalX: i jeszcze zacznie drzewka wyrywać, drzeć się, że nienawidzi policji, lewaków, cyklistów, żydów i wegan, i że najchętniej to by ich wszystkich je*ał ;)
@KrylAntarktyczny: jeżeli dla siebie tej szkoły szukasz, to przestań, skończ normalny ogólniak, idź na studia albo do pracy i tak bliżej 30stki, jak już poznasz trochę życie i ludzi, będziesz mógł obiektywnie mówić o własnych poglądach. Obecnie jesteś zdalnie sterowanym (przez rodzinę/znajomych/internety) dzieciakiem i próbując się tak szufladkować w tym wieku zrobisz sobie krzywdę - może na kilka lat, a może i na całe życie.
#poznan #wielkopolska #wielkopolskie #liceum #szkolasrednia #edukacja #szkola #licbaza
Idziesz do szkoły się uczyć, a nie robić politykę. Swoje przekonania sobie pielęgnuj po szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O takie coś chodzi? Mam nadzieję, że pomogłem.
Ja gimnazjum skończyłem to tam co chwila był jakiś apel "tematyczny" który zamieniał się w szerzenie patriotyzmu przez siostrę dyrektor xDDD więc w liceum pewnie jest podobnie :p
@tomwolf: Potem nie zda matury, pójdzie na filozofię i jego prawicowe poglądy upadną jak nie będzie mógł znaleźć pracy. Wtedy ludzie przedsiębiorczy będą musieli go utrzymywać...
Obecnie jesteś zdalnie sterowanym (przez rodzinę/znajomych/internety) dzieciakiem i próbując się tak szufladkować w tym wieku zrobisz sobie krzywdę - może na kilka lat, a może i na całe życie.