Aktywne Wpisy
m__b +2697
PRZEPRASZAM…
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszło słabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszło słabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym

aruel89 +3
Zrobiłem etui na karty. Nawet kilka sztuk, ale ta wersja kolorystyczna najbardziej mi się podoba. Prócz tego wykonałem jeszcze dwa inne wzory etui, ale te może innym razem dodam. Użyta skóra to buttero.
Ostatnio mam mało czasu na to hobby. Chęci też nie ma jakoś dużo, a jak tam u was koledzy z # leatherworking?
Moje IG: @Leather.hill
#leatherworking #kaletnictwo #etui #chwalesie #cardholder #diy #rekodzielo
Ostatnio mam mało czasu na to hobby. Chęci też nie ma jakoś dużo, a jak tam u was koledzy z # leatherworking?
Moje IG: @Leather.hill
#leatherworking #kaletnictwo #etui #chwalesie #cardholder #diy #rekodzielo

#studbaza #rozowepaski #feministki
http://pascal.pl/jak-odniesc-sukces-bez-penisa,2,6067.html
@Jojne: autorka nie wspomina nic o tym, żeby podrapać się po kroczu?
Komentarz usunięty przez autora
@Mysiunia_: lepiej znaleźć bolca na boku niż czytać jak sobie radzić bez ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@knysha:
@grey87:
@MarianKolasa:
@Mysiunia_:
@3nriqu3:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mysiunia_: Ja ci powiem, że to tak nie działa. Generalnie nie należy przeceniać tych pozytywnych nastawień i reszty psychologicznych sztuczek, bo tak naprawdę w działaniu liczy się moc sprawcza, a nie wiara w nią.
Pozytywne nastawienie i wara
Co tu jest nie tak? Chyba każdy się z tym zgodzi. Czy nie? Ludzie po ślubie są lepsi od innych i dobrym podejściem kobiet jest dążenie do ślubu i koniec?
Co do tej dziewczyny w busie to się nie wypowiadam, bo niezbyt wiele o niej wiadomo, poza tym, że czytała książkę. Pod tym względem cała ta nitka jest projekcją osobistych doświadczeń wykopków.
@ChoNoTu: Czekałem na ten komentarz xD
Hahaha
gender ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I druga połowa tekstu o tym jak to zostało wydrukowane. To mi wystarczy