Aktywne Wpisy

WielkiNos +351

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest

Co to za kondensator(?)?
I czemu to jest w dwóch miejscach podłączony do μP?
To jest z tego:
http://www.alldatasheet.pl/datasheet-pdf/pdf/58557/DALLAS/DS18B20.html
Komentarz usunięty przez autora
Ale powiedz czy jak bym nie dał tego tranzystora wcale to będzie wszystko ok? Czy jest niezbędne odcinanie napięcia tym tranzystorem w niektórych sytuacjach?
@look997: Tylko w konfiguracji dwuprzewodowej. Ten tranzystor jest po to, żeby w momencie przeliczania temperatury czujnik dostał trochę więcej prądu niż zwykle (przez rezystor).