Wpis z mikrobloga

Wziąłem się wreszcie za oglądanie Bakemonogatari i będę leciał z wszystkimi tytułami według dat wydania. Anime wyraźnie odróżnia się od pozostałych. Znalazł ktoś bądź może napisze mi tutaj jakaś krótką interpretację tego anime? Co to ma za zadanie przedstawić i nie mowie tu o fabule. Gdzieś czytałem jak ktoś nazwał serię monogatari Pulp Fiction wśród anime.

#anime #monogatari #bakemonogatari

Zapowiada się ciekawie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 9
ja po tym wszystkim wziąłem się za nowelkę, która opowiada o tym jak koyomi stał się wampirem. Do tej pory nie udało mi się jej jakoś skończyć, nie żeby była długa, ciężka czy coś takiego, jakoś nie miałem czasu i odeszło w zapomnienie. Jestem po obejrzeniu chyba wszystkiego co wyszło, a przynajmniej tej ostatniej części chronologicznej i mogę powiedzieć, że się rozczarowałem, wiele pytań bez odpowiedzi, ale ogólnie i tak nie żałuję,
Znalazł ktoś bądź może napisze mi tutaj jakaś krótką interpretację tego anime?

@SaiGasai: Czekaj, oglądasz dopiero Bake i już chcesz żeby ktoś za ciebie interpretował? xD To może weź się na jakieś Yuru Yuri przerzuć od razu.
@faustinek: Nie chcę psuć oglądania, ale ogólnie liczyłem, że będzie coś o życiu koyomiego gdy poszedł na studia i jak to niby wygląda, jak tam senjogohara, a jak pamiętam to było tylko wspomniane, że dostał samochód i że studiuje. Nie tego oczekiwałem.