Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki, zna sie ktos na sluchawkach i jest w stanie polecic cos dobrego do 200 zl? Nie chodzi o zadne koneserskie sluchanie na sprzecie za tysiac zlotych, ale po prostu o lepsza jakosc dzwieku. Ktos cos?
#muzyka #sluchawki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tristezamaleza: zerknij na Superlux hd669 lub hd668b - zależnie od preferencji muzycznych. Mam hd669 od roku i jestem niesamowicie zadowolony z jakości dźwięku i wykonania. Jedyna wada - niezbyt wygodne przy dłuższym użytkowaniu, bo ściskają głowę i uszy się w nich pocą, ale to przeszkadza dopiero przy kilkugodzinnym użytkowaniu.
  • Odpowiedz
@tristezamaleza: nie kupuj Sennheiserów w tym budżecie, nie ufaj nikomu kto takie poleca.

Jesli do muzyki do Koss Porta Pro, nadadza sie tez na dwor, najwygodniejsze nauszne na swiecie

Jesli tez do gier to moze jakies superluxy? Ale nie wiem ktory model polecic, googlaj recenzje.
  • Odpowiedz
Tylko Koss Porta Pro. Wyglądają jak wyglądają ale przejdź się do najbliższego sklepu rtv i podłącz je sobie do telefonu. Dźwięk jak za tę kwotę nie ustępuje sluchawkom za 400-500 zł.
  • Odpowiedz