Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +139
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
iErdo +88
Jechał przede mną człowiek. W moich oczach napruty, raz prawie wpadł na samochód z naprzeciwka, z raz prawie w rów, a ze dwa razy na wysepkę na drodze. No myślę sobie jedzie pijany jak nic. Trudno, dzwonię na 112. Akurat gość zajeżdża na stację, upewniam się w swoim przekonaniu jak widzę jak się chwieje z jednej na drugą. Podbijam i mówi, że zmęczony bo jedzie długo, no ale nie wierzę. Podjeżdża policja
Znów potwierdza się #!$%@? pewnej części Wykopków. Owszem, ta pani co wystąpiła z roszczeniem z dupy, ośmieszyła się na maksa. Jej ego rozsadza sufit aż po kosmos.
Z tym, że to nie daje Wam prawa do gnojenia kogoś i mieszania z błotem. W ten sposób sami nie pokazaliście się z lepszej strony, tylko pokazaliście jakim mentalnym dnem, Januszami, Grażynami jesteście.
- wyzwiska w stronę tej pani
- wyciąganie jej profilów prywatnych FB/Goldenline.
- wyciąganie jej danych osobowych
- wyciąganie jej zdjęć na portal Wykop, których nie publikowała więc też bezprawnie.
- ocenianie tego czy wydatkuje 500+ słusznie, a wydatkuje słusznie bo pisała o imprezie urodzinowej dla swej córki Laury.
- ocenianie strony jej firmy
- ocenianie statusu finansowego firmy (UPADA firma - wyrok większości w tamtym znalezisku).
Szczerze, wstyd mi za takich wykopków, którzy pokazali:
- zawiść - bo ma firmę więc trzeba jej dojechać, że ma #!$%@?ą stronkę, że pewnie biznes upada hehehe.
- debilizm - zaspamowanie jej skrzynek gówno-mailami.
- #buldupy - rózowych, że ma firmę, że 500+ dostaje od państwa zgodnie z przepisami. One jeszcze śmią oceniać czy słusznie wydaje xD. Zróbcie swoje gówniaki i zgarnijcie 500+ ლ(ಠ_ಠ ლ)
- ocenianie wyglądu - a może wy zrobicie swoje #pokazmorde, to ocenimy i pośmiejemy się co? :)
Lepiej było przemilczeć i zakopać znalezisko niż pokazać #!$%@? umysłowe pewnej części Wykopu.
#oswiadczenie #zalesie #gorzkiezale #takaprawda #afera #4konserwy #neuropa #zenada ##!$%@? ##!$%@?
@MWittmann: Prywatny profil na publicznym portalu, kekłem xD
Wejście na społecznościówkę wiąże się z pozbawieniem prywatności i nie ma, że "pszeciesz to so moje dane osobowe, ja nie pozwalam wam paczeć". Trzeba było #!$%@? nie podawać prawdziwego imienia, nazwiska oraz wstawiać własnych fot i co gorsza, zdjęć swoich potomków.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.