Aktywne Wpisy
hans85 +802
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
Na jakich stanowiskach w IT nie z--------a się w Sprintach w Scrumie?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java #agh #studbaza
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java #agh #studbaza
dzisiejszej nocy mogą pojawić się problemy w działaniu Wykopu. Jest to zaplanowana akcja związana z konieczną aktualizacją serwisu. Oczywiście, zrobimy co w naszej mocy aby utrudnienia te były dla Was niezauważalne.
Trzymajcie za nas kciuki! Dziś to się przyda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #wykopblog #nockawrobocie
Nie wszyscy jutro obudzą się z aktywnymi kontami.
Mam nadzieję że szanowaliście #moderacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)