Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +83
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file2685780575198380779
PobierzMasz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 55.5% (736)
- Nie. 23.1% (306)
- Nie myślę o tym. 21.4% (283)

#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki

#wordpress #webdev
Komentarz usunięty przez moderatora
Panowie, jestem laikiem, tworzę swojego hobbystycznego bloga i chciałbym mieć taką opcję jak w wordzie która pozwala mi za pomocą klikania zmieniać odstępy między wierszami. Dlatego szukam wtyczki, która pozwoli mi łatwo pracować w edytorze wizualnym. Za każdym razem, gdy włączam edytor tekstowy to się boję, że za chwilę wszystko się wykrzaczy
@zajconek: Dla mnie to jest zupełnie odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najłatwiej bez kombinowania to zainstaluj to:
Mam po prostu taki problem, że gdy ustawiam nagłówek h1 to mi się robią zbyt wielkie odstępy między następnymi wierszami. Nie potrafię tego zmienić więć szukam przyjaznej wtyczki
Od strony optymalizacji CSS/JS też jak poprawnie się napisze nie ma problemu.
Za 39$/instalacji jest to bardzo opłacalne i wygodne niż babranie