Aktywne Wpisy
jankowalski811 +111
Jak widzę tych #!$%@? Oskarków tak 13-17 lat to mam ochotę wytrzaskać po tych pyskach aż to spaghetti z łba im spadnie. Ciekawe czy ja w tym wieku też byłem taki #!$%@?. Oni są tacy nijacy że każdy z nich wygląda i zachowuje się identycznie, zero #!$%@? pomysłu na siebie tylko włożyć do tej ochydnej gęby jakiegoś e papierosa albo #!$%@? kolegi i #!$%@? muzyka z głośnika
ZygmuntJedyny +47
Zapomniałem się pochwalić ze wczoraj zamiast oglądać kopaczy zrobiłem biegiem dyszkę w okolicach naszej budowy. To był dobry wybór. 10 km czas 56 min 52 s. Całkowity wznios 219 m. Miejscowość Toporzysko woj. Małopolskie #mojezdjecie #polska #bieganie #budowadomu #sport #gory #widoki
Pozdrowienia z 5047m miraski ʕ•ᴥ•ʔ
#wspinaczka #kazbeg #gory #gruzja
Nie smieje sie, sam znam podobna historię z innej bajki :)
Razem z kumplami graliśmy w szachowych mistrzostwach juniorów. Jeden z nich, obecnie czołowy polski gracz, zagrał w pewnym momencie taki szalenie interesujący wariant, który po dalszych komplikacjach skończył się jego wspaniałym zwycięstwem. Po partii pytaliśmy się go, czy idać na ten wariant był pewny, że to dobra kontynuacja.
Odpowiedział coś w stylu: "Liczyłem długo, wygładało dobrze. ale nie potrafiłem
Zazdro.
Udanego powrotu.
W sumie to przy okazji podszlifowalbym w międzyczasie rosyjski bo ledwo co się porozumiewam