Aktywne Wpisy
KrzysiekBee +7
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.7% (774)
- Nie 84.3% (4156)
hitsmer +255
#lodz #bekazlewactwa #hotel #rakcontent #facebookcontent
Przykład: Komentarze w picrelu OPa
No tak one też by chciały nowe mieszkanie w centrum za darmo od miasta bo jej się NALEŻY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@piksel169: Przede wszystkim to beka z ludzi zamkniętych mentalnie w prlu, te kretynki lewicy od prawicy i tak nie odróżnią.
@teacher64: to nie jest argument, to że ktoś lubi piwo oznacza że nie zasługuje na jako-tako godne życie?
@loczyn: Chyba ci "ludzie pracujący" nie zbiednieją za bardzo jeśli miasto wybuduje kilka bloków mieszkalnych?
@kelp: Jeśli pije za nie swoje to nie.
Badz Stalinem gdzie indziej.
@kelp: to właśnie im powinno się pomagać zamiast rozdawać te mieszkania pijakom.
Żeby nie było, mi nie przeszkadza Posnania, a na nową dzielnicę mieszkalną czekam na Wolnych Torach ;)
@crystaldragon no chyba #!$%@? nie. Te robaki mają teraz swoich przedstawicieli u władzy, którzy będą działać w ich interesie. Już jest 500+, niedługo będzie mieszkanie++, a potem #!$%@?+++.
Natomiast tej lepiej wykształconej, bardziej świadomej i zarabiajacej większe pieniądze części społeczeństwa #!$%@? się podatek i jeszcze opluje w mediach, że nie chcą się dzielić.