Wpis z mikrobloga

• 18
Jak #ztm potrafi z rana zepsuć humor to ja nawet nie... w sumie to nie wina ztm, tylko korków.. na kogo by tu zwalić winę.. na kierowców oczywiście, bo jeżdżą święte krowy po jeden w jednym samochodzie, a ludzie korzystający z transportu publicznego na tym tracą - ile? 25 MINUT SPÓŹNIENIA! #gdansk k---a zrób bus pasy bo tu się nie da żyć!!!!!
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lunam: Trasę do pracy miejską robię w 1h 20m i to bez gwarancji dojechania, ze smrodem w tramwaju i na stojąco, samochodem 25m, mogę posiedzieć, radia posłuchać i cieplutko mam. Sory ale wybieram samochód :) Zarzutka 2/10 bo odpisałem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 58
@Colek
@zarev
@Sofa k---a jakie polackie podejście, wszyscy bez samochodu to j----e biedaki, niech gniją w śmierdzących tramwajach i spóźniają się do pracy xD wyjmijcie kije z dupska i wykażcie trochę empatii, chyba że leczycie kompleksy, a na to wygląda
  • Odpowiedz
via Android
  • 21
@zarev
@Sofa
@Colek
@sailor_73 nie od dziś wiadomo, że korzystanie z transportu publiczne jest bardziej ekologiczne i ekonomiczne, nie tylko dla korzystających ale i wszystkich dookoła, więc dlaczego to ja mam cierpieć?
  • Odpowiedz
@lunam: Jak Ci przeszkadza komunikacja miejska to kup samochód/rower/idź z buta. Inni mają tracić na komforcie bo Tobie przeszkadzają korki. Meeh słaby b8.
  • Odpowiedz
  • 1
@Sofa
@jarpen1234
Ale wiecie, że korki powodują kierowcy samochodów?( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie żeby coś ale większość ludzi, która jeździ samochodami ma i tak dobry dojazd do pracy i często jest to różnica 10 min a i tak pojadą autem
  • Odpowiedz
nie wiem czy bus pas to dobry czy zły pomysł...
na pewno dobrym pomysłem jest wrzucenie autobusów na torowiska... tak jak to zrobiono na morenie (wzorując się na krk).
  • Odpowiedz
  • 0
@Sofa jeżdżę trasą gdzie wszyscy na krótkim odcinku stoją min 20 min + trasa do domu, co za różnica gdzie kisisz dupe?( ͡º ͜ʖ͡º)
Sama nawet chętnie bym jeździła do domu autkiem ale to różnica 5 min a dla mnie oszczędność w chui
  • Odpowiedz
@Krznl: Ja mam do roboty 25 minut samochodem albo 1,5h komunikacją zbiorową -- z 2 przesiadkami i czekaniem po 15 minut.
Sorry, @lunam, będę woził dupę furą dopóki nie zrobią mi bezpośredniego połączenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@Polinik nie mówię jak się mieszka na zadupiu, to sama rozumiem, bo też kiedyś dojezdzalam po godzinę ale jak się przeniosłam i mam 5 min różnicy między jazdą autem a busem to sry ale bus wygrywa
  • Odpowiedz