Aktywne Wpisy

Mirki. Jaki byście chcieli limit prędkości na autostradzie i ekspresówkach?
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
- 80 km/h lub mniej 4.9% (26)
- 100 km/h 0.9% (5)
- 120 km/h 10.3% (55)
- 130 km/h 5.4% (29)
- 140 km/h 27.3% (146)
- 150 km/h 10.5% (56)
- 160 km/h 14.2% (76)
- 180 km/h 5.6% (30)
- BEZ LIMITU SZYBKOŚCI 20.8% (111)

niedorzecznybubr +22

Komentarz usunięty przez autora
Złote sztućce...
Dorobił się j----y
@zarev
@Sofa k---a jakie polackie podejście, wszyscy bez samochodu to j----e biedaki, niech gniją w śmierdzących tramwajach i spóźniają się do pracy xD wyjmijcie kije z dupska i wykażcie trochę empatii, chyba że leczycie kompleksy, a na to wygląda
@Sofa
@Colek
@sailor_73 nie od dziś wiadomo, że korzystanie z transportu publiczne jest bardziej ekologiczne i ekonomiczne, nie tylko dla korzystających ale i wszystkich dookoła, więc dlaczego to ja mam cierpieć?
@jarpen1234
Ale wiecie, że korki powodują kierowcy samochodów?( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie żeby coś ale większość ludzi, która jeździ samochodami ma i tak dobry dojazd do pracy i często jest to różnica 10 min a i tak pojadą autem
na pewno dobrym pomysłem jest wrzucenie autobusów na torowiska... tak jak to zrobiono na morenie (wzorując się na krk).
Sama nawet chętnie bym jeździła do domu autkiem ale to różnica 5 min a dla mnie oszczędność w chui
Sorry, @lunam, będę woził dupę furą dopóki nie zrobią mi bezpośredniego połączenia.