Wpis z mikrobloga

elo sportowe świry
wczoraj rozpocząłem 3 miesiąc na siłce, siła rośnie, waga spada, ogólnie jest ok
diety nigdy nie układałem tylko #!$%@?łem cały śmietnik z niej poza petami, kolą zero i czasem energetykiem, jem kiedy jestem głodny/mam czas
brać jakieś białko, bcaa i reszte tego badziewia? czy srać póki jest przyzwoicie
siłownia 3 razy w tyg moja wersja fbw(robię to co lubię i mi jako tako wychodzi) do tego 5h+ dobrej pracy fizycznej tygodzniowo(łopata, siekiera, noszenie jakiegoś gówna), lvl24, 183cm +/-92kg było 99,5

dodam że kulurystyka jakotaka mnie nie interesuje bardziej ogólne #!$%@? i sprawność
#pytanie #silownia #mikrokoksy
  • 8
@Duzy_Dziki_Zwierz: @PrawyKuba: @gaaraddz: bo zakładając że 2g białka na kg to wychodzi 180g gdzie jedząc w miarę normalnie tyle #!$%@??
dziś np zjadłem
rano owsianka z płatków górskich, otrębów orkiszowych, 0,5l mleka + trochę migdałów, wiórów kokosowych i dwie kostki gorzkiej czekolady w proporcjach takich żeby to bardziej była papka niż zupa i 2 banany
obiad 1,5 torby ryżu brązowego, z 250-300g chudej wołowiny mielonej, 1/2 cebuli, dobra garść
@Duzy_Dziki_Zwierz: ogólnie o to chodzi że nie chcę liczyć, wiem że to trochę głupie ale wiem że na dłuższą metę tego nie utrzymam bo będę i tak jadł wtedy gdy bd głodny i to na co aktualnie mam ochotę, ze wskazaniem na brak śmietniska w diecie

skąd pomysł na to całe badziewie? zamówiłem usztywnienia na nadgarstki bo mnie parę razy bolały i przysłali batonik z kreatyną i saszetkę białka i pomyślałem
Polecam kreatynę najlepsza odżywka (reszta odżywek nie jest ci potrzebna gdy odpowiednio się odżywiasz) dużo białka i węglowodanów + jakiś gainerek przed treningiem i jazda, powodzenia sportowy świrze