Aktywne Wpisy

ProstolinijnyW +13
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
źródło: temp_file3016716880944386790
Pobierz
Filippa +63
Rynek gier jest spaczony całkowicie kapitalizmem.
Weźmy pod lupę Sony, który wydaje absolutnie g---o remastery gier, które mają 5 lat lub krócej, nie różni się to oczywiście niczym, gry są praktycznie takie same.
I jak wydają remastera to oczywiście kasują ze swojego sklepu starą wersję (jak teraz Horizona) więc jak nie masz starej wersji to musisz kupić grę znowu za 200 złotych, która nie różni się w większości niczym.
I
Weźmy pod lupę Sony, który wydaje absolutnie g---o remastery gier, które mają 5 lat lub krócej, nie różni się to oczywiście niczym, gry są praktycznie takie same.
I jak wydają remastera to oczywiście kasują ze swojego sklepu starą wersję (jak teraz Horizona) więc jak nie masz starej wersji to musisz kupić grę znowu za 200 złotych, która nie różni się w większości niczym.
I

Nie mogę wytrzymać. Tak, to ona mnie rzuciła. Tak, przeinwestowałem jak to mówią w relację, mi bardziej zależało. I gdy myślę, że się pozbierałem przypomina mi się ona. Że może by napisała, oglądam nasze wspólne zdjęcia i o niej myślę. Nie pomaga że już kogoś ma, że b--------e swoimi szczęsliwymi fotkami po mediach społecznościowych a ja nie potrafię nie patrzeć. Jest mi przykro, bo zostawiła mnie po prostu dla innego choć starałem się jak mogłem. Od początku mówiłem, że mi zależy na niej i chcę z nią być. A co, miałem być inny? Zgrywać alfa samca? Przecież taki nie jestem. "Tego kwiatu jest pół światu" - mówili. Tylko, że umawiałem się z nimi. I z żadną się nigdy tak nie czułem jak z tą, na nieszczęście, jedyną. Chwilę jakie z nią spędziłem w zeszłym roku to były najlepsze dni mojego całego 24 letniego życia. A teraz pozostało mi tylko patrzyć na szczęsliwe pary, robiące razem fajne rzeczy, kochające się. Ja jestem sam, nie potrafię być zauroczonym przez żadną inną dostępną dla mnie kobiętę. Nie potrafię zauroczyć tych które mi się podobają. Nie jestem z tej ligi. Pracuję, uczę się, uprawiam sport ale to nie pozwala mi zapomnieć. Jak mi kuresko przykro.
#smutek #zal #tfwnogf #niemamsily
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
źródło: comment_aOZ44m1qAc1eCRa9EBB3meWqk9twcgeY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
1) przeanalizuj swoje emocje związane z rozstaniem czy byciem bez dziewczyny. Prawdopodobnie zrozumiesz, że jesteś przestraszony i samolubny. Zostawiła cię dla innego? Oh, każdy wybiera dla siebie najlepsze opcje i musisz nauczyć się wreszcie z tym dilować.
2) zaakceptuj to. To koniec. Minęło. To już tylko przeszłośc.
3) zacznij ogarniać. Zastanów się gdzie możesz znaleźć dziewczyny o wyższej wartości niż ona? Była ideałem? Daj spokój, możesz mieć dostęp do