Wpis z mikrobloga

• 0
Co byś nie napisał i tak powiedzą ze to płacz rebornow więc szkoda strzempic ryja ... Mam nadzieję że ktoś pójdzie po rozum do głowy i ruszy coś w tym knighcie i palku na plus bo za bardzo po garach dostali i jak palek nadawał się tylko na lootbaga tak teraz nawet do tego jest średni ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@ertyuio dokładnie wczoraj byłem z kusym palek lvl troszkę mniejszy niż ja biliśmy frosty wszystko padało bardzo fajnie do momentu jak padliśmy i wróciłem z cwaniakiem 100+ ekiem po loot i w dwóch mieliśmy może nie problem bo one i tak padały ale w jakim czasie i bez żadnego funu z gry
  • Odpowiedz
@Rahan90: palek miał 25% zwiększonego boosta teraz ma 10% tego boosta ale nadal spora przewaga w biciu dmg i skilli, trochę lipa ale już raczej nic nie zmienią bo mało osób które grało najtami chciało by go nie osłabiać za to cała reszta która grała msami i palkami chciała go osłabić i tak jest jak jest :p
  • Odpowiedz
@milos2: nie twierdze ze jest za mocny,czytaj dokladnie, mowie ze ma wieksza przewage, nic wiecej, palek jest spoko wg mnie i juz bym nic w nim nie zmienial za to najt jest słabiutki w porownaniu z kazda profesja poki co
  • Odpowiedz