@Eliade jak ktoś jest przeciwko naturalnym futrom i nosi sztuczne to też beka? bo można być wege i lubić smak mięsa, a nie jeść go z przyczyn etycznych. żeby nie było, że wojujący wege człowiek ze mnie to jem mięso na porządku dziennym ( ͡°͜ʖ͡°)
@belwarg: sztuczne futro ma imitować prawdziwe wyglądem, na kotletach taki napis jest uzasadniony, bo po obrazku nie wiesz, czy smakują jak szczaw czy jak schabowy
@banjo: jak można lubić smak mięsa i być z powodów etycznych przeciwko zabijaniu zwierząt. To czysta hipokryzja. Jeśli ma się w sercu dobro zwierząt, to się brzydzi psychicznie smakiem ich mięsa.
@DzdzystyDzejson: tak samo jak nikt kto jest tak naprawdę przeciwny strzelaniu do ludzi nie lubi grać w gry komputerowe, nie? Wiedziałem, że grają sami zwyrodnialcy.
zabijanie nierzeczywistych postaci jest. Z resztą nie będę ciągnął tematu, bo i tak nie zrozumiem nigdy ludzi którzy nie jedzą mięsa ze względów ideologicznych, ale jedzą podrabiane potrawy mięsne. MINDFUCK.
@DzdzystyDzejson: co za różnica, czy udajesz, że do kogoś strzelasz, czy udajesz, że jesz kotlet schabowy? Jestem ciekaw, czy sztuczne futra są dla ciebie do przejścia.
@pawlak: nie mam nic przeciwko wegetarianom, mam wiele przeciwko hipokryzji co niektórych. PS. jest mi obojętne z czego robi się futra, bo żadne nie trafiają w moje gusta.
@DzdzystyDzejson: no ok, ale jedzenie czegoś, co przypomina w smaku mięso, ale nim nie jest, w żaden sposób nie przeczy czyjemuś postanowieniu nieprzyczyniania się do cierpienia zwierząt.
źródło: comment_qsXXB6oupE6nkSUl1r0kTy1cGXvQ2ifw.jpg
PobierzKURCZAKA
XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_c7zJBxIB8wES9aGxmIuBteQaNb05LyUg.jpg
Pobierzźródło: comment_BZWRIrCIyNzzwX2UFql5ZL6Z1bzyWDk9.jpg
PobierzPS. jest mi obojętne z czego robi się futra, bo żadne nie trafiają w moje gusta.