Wpis z mikrobloga

Aaa kuhlwa zachowałem się jak w lesie! Nie! Jak w chlewie obsranym gównem! Idę Matejki #lodz a tam wyskakuje do mnie filigranowa brunetka o południowej urodzie naprawdę ładny #rozowypasek, opalona i takie tam i mówi:"Hello" z uśmiechem a ja zamknąłem gębę na zębę bo miałem doła od sytuacji w domu i w pracy. Nic nie powiedziałem tylko jak typowy #polak uciekłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) #testoviron
  • 15
@patrzpan: no to szkoda wiesz. Powiem ci tak no, nie byłoby z tego wielkiego romansu jakiegoś ale jak ja błąkam się w narkotycznym delirium po ulicach to zawsze czuję jakąś radość gdy na przykład rozbawię dziewczynę jakąś tam gadaniem swoich głupot. Moim zdaniem interakcje z kobietami są zasadniczo dobre dla nas. A jeśli już uśmiechają się do nas to w ogóle.
@patrzpan: to nawet nie o to chodzi wiesz. Każdy taki pozytywny kontakt z kobietą jest już dobry, nawet jak masz dziewczynę, czy żonę czy cokolwiek. Zawsze mężczyzna czuje się fajnie gdy kobieta się śmieje, żartuje w jego towarzystwie a nie np. psika gazem po oczach bo taką reakcję też można wzbudzać i tego nie polecam.
@pietrek16: Wiesz że kiedyś nie lubiłem właśnie Portugalczyków, Włochów czy Hiszpanów a teraz uważam że oni chociaż nie są takimi pajacami jak my by się zarzynać dla nowego domu czy samochodu albo jako pracodawcy wyżywać się na podwładnych. Polska to chlew obsrany gównem i z tym testo miał rację( ͡ ͜ʖ ͡)
@zourv: O 16:30 przy akademiku dla studentów z zagranicy gdzie żadnego klubu ze striptizem nie ma( ͡º ͜ʖ͡º)? Bym z nią pogadał, ale miałem takiego doła że tylko uciekłem( ͡° ʖ̯ ͡°)