Aktywne Wpisy
#a1 #motoryzacja #wypadek #polskiedrogi #uk #samochody
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
qew12 +64
Chłop spróbował sobie kupić czekoladę z automatu. Terapeutycznie, bo na widoku ludzi.
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
#nocnerozkminy #kosmos #mars #nasa
@dragon240994: stacja kosmiczna na orbicie Marsa =/= Ziemia 2
@Kalan: to ty coś przegapiłeś, nie chce mi się tego tłumaczyć każdemu wykopowemu ekspertowi dlaczego trzeba tak zrobić
@rozentuzjazmowany: w sumie to też dało by się załatwić w podobny sposób, ale nie wiadomo dokładnie jak długo Mars "dojrzewał" by po takiej kolizji. poza tym
Najpierw trzeba te komety znaleźć, potem powysyłać do nich sondy które będą je holować grawitacyjnie (widziałem to w jednym dokumencie, seria Kosmos) albo przynajmniej zmienią kurs na tyle żeby komety uderzyły w czerwoną planetę.
Po drugie po takim zabiegu bombardowania kilkoma kometami nie wiem czy marsjańska powierzchnia nadawałaby się do lądowania na bardzo długo (setki lat?).
@kissandfly: Dobrze piszesz, wydaje Ci się. Wody na Marsie starczy dla każdego
@FilipChG: ale tu nie chodzi o wodę do picia, potrzebny jest ocean