Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
@impasjonat: O jakim? O tym że Anglia ma w------e na wszystko bo jest gównianym państwem w rękach AI?
@Magik_Antonio: Chwila, czepiasz się że AI zrobiło to samo co zrobiłby człowiek? Jako Anglia też byś siedział na dupie, dołączanie do Anglii bez przejścia w tym j-----m calais to s---------o bo Francja wystawia
Anglia bez tego zawsze będzie gównem walczącym wojskami sojuszników.
Bo mogła, bo jest Anglią i nic jej nie grozi.
Grając Rosją notowałem w wojnie 2x większe straty w ludziach niż przeciwnik czy to oznacza że przegrywałem? Ciekawe więc dlaczego podbiłem Europę.
Przegrywałeś i tyle, wojna o PU masz zdobyć stolice a nie siedzieć i się bronić. Nie pasowało ci ich PU i postanowiłeś zabunkrować się w alpach. Czepiasz się Anglii ale po co ty w takim razie dołączałeś do tej wojny,
W wojnie o sukcesje gdy liderem mojego sojuszu jest AI? Nie, nie prowadziłem takiej wojny bo wiem że AI w końcowym efekcie spojrzy na siebie i będzie miał w dupie mnie, czy to że Francja będzie miała to PU i AI bardziej zatroszczy się na daną
@Skyworld:
Mam screena, jak Kanada to robila ( ͡° ͜ʖ ͡°)