@CitroenXsara: od kiedy jeżdżę na rowerze 4-5 razy w tygodniu nie choruje ( ͡°͜ʖ͡°) nieważne w jakich warunkach jeździłem nie przeziębiam się ( ͡°͜ʖ͡°) sport na dworze hartuje i uodparnia organizm ( ͡°͜ʖ͡°)
@CitroenXsara: katar czy jakiś ból głowy to mam bardzo często, mam problemy z zatokami z racji na mechaniczne uszkodzenie. Zresztą teraz jest październik - jesień, w tym okresie w zasadzie zawsze łapię mnie jakieś przeziębienie..
Ogólnie łapie mnie coś, jak są upały w lato, oraz na jesień jak pierwszy raz temperatura schodzi niżej. Zima i Wiosna nigdy w całym życiu nie miałem nawet przeziębienia.
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
Od jakiego czasu nie chorujesz (brak kataru, bólu gardła, gorączki i poważniejszych chorób)?
Od jakiego czasu nie chorujesz (brak kataru, bólu gardła, gorączki i poważniejszych chorób)?
nieważne w jakich warunkach jeździłem nie przeziębiam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sport na dworze hartuje i uodparnia organizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie łapie mnie coś, jak są upały w lato, oraz na jesień jak pierwszy raz temperatura schodzi niżej. Zima i Wiosna nigdy w całym życiu nie miałem nawet przeziębienia.