Aktywne Wpisy

mike-contractors +59
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

Blueweb +5

@uzamkniete: rozwaliło mnie to. Dziwię się tylko że nie działa jakiś organ który natychmiast wyłapywał by tego typu przestępstwa. Widać że zarejestrowali jakąś spółkę w Anglii. Dziwi mnie że taka spółka , firma nie jest natychmiast zablokowana przez Brytyjskie władze a właściciele namierzeni. Nie mogę tego pojąć że tego typu strony się pojawiają. Przecież na logikę myśląc. Skąd mają mieć 11000 procent zwrotu za 35
@SharpNieSharp: co do tego ja się zgadzam. Jedno i drugie to oszustwo. Tyle że przy PONZI typu podwajanie zwrotu BTC każdy wie że to gra która jest do jakiegoś czasu. I strona PONZI również o tym pisze w regulaminie że gra jest na własne ryzyko. A tutaj jest przykład strony która obiecuje naiwnym złote góry. Jest w tym psychologiczny sposób na osiągnięcie celu