Aktywne Wpisy
Olsea +566
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +45
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

Pani adwokat też ma się pojawić w tym czasie. Po spotkaniu napiszę co i jak było. #sluzebnoscwolfika
Ps. Zajebisty nick. Dzięki za przypomnienie tego świetnego filmiku i poprawę humoru na wieczór!
@whitewolfik: nie no, to wlasnie odnosiło się do opieszałości sądu, masakra, ale trzymam kciuki ))
@mudkipz: Jakiś czas temu, tak dla sportu, zabawiłem się trochę w CSI i analizując tylko wpisy spod tego tagu udało mi się znaleźć to miejsce.
Nawet dawałem tu screena z geoportalu. Ale ja tam się nie wybieram, chociaż mam relatywnie niedaleko <100 km. Już widzę oczyma wyobraźni jakby się tam Wykop zwalił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_jt5QNb6vADoZmWiO7n9vCtKAZgscnuaG.jpg
Pobierz