Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
PiS podało jak będzie brzmiało pytanie referendalne dotyczące zaostrzenia prawa aborcyjnego.
tak, nie mam nic przeciwko.
nie, nie mam nic przeciwko.
Ale jak tam chcesz, powtarzaj sobie ideologiczne mantry. Fanatyka się nie przekona racjonalną argumentacją, bo jak widać zmyśli własne argumenty. Nara.
@MiKeyCo: uuu dziennikarz Lis napisał tweeta, w którym nie przytoczył całego cytatu, dramat. Pomysl też, ile znaków może mieć tweet xD
PS odpowiedz na krótkie pytanie - czy prawdą jest, że Kaczyński chce by kobiety rodziły nawet jeśli dziecko jest mocno zdeformowane? Tak czy nie, krótka piłka.
@Matyson:
1. Dziennikarz jest od tego by pisać prawdę a nie ją zmyślać. Jeśli uważasz, że dziennikarz może sobie kreować wypowiedzi rozmówcy to dramat.
2. Tweety można dzielić. Jeśli tego nie wiesz to dramat.
3. A jeśli narzędzie nie odpowiada celowi to się go nie używa. To nie dziennikarstwo ma się dostosować do tweetera tylko
BTW, misiu. Całe ustawodawstwo jest oparte na moralności wypływającej z religii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z powodu inflacji wykształcenia teraz każdy leming czuje się taki wykształcony, taki mądry, takim znawcą prawodawstwa, etyki i religii. I poucza kto czego ma się douczyć. Sami geniusz. Że też filozofom greckim się to nie śniło... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Było trochę doktryn i ruchów, które to podważały. Np. rewolucja francuska, niemieccy narodowi-socjaliści, bolszewicy. Jakiż zbieg okoliczności, że to ruchy lewicowe. Jakiż zbieg okoliczności. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem takie pajace, którzy mają na mordach piękne frazesy o dobru ludzkości i wyzwoleniu od uciemiężenia robią
ps. jak zabiję kogoś tzn przejadę pijanego pieszego który wtargnął na pasy w ostatnim momencie to co? kara dożywotniego pozbawienia wolności za morderstwo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MiKeyCo: a potem takie chrześcijańskie pajace najeżdżają całe kontynenty, podbijają je, mordują prawowitych mieszkańców, całe narody, grupy etniczne. Robią z nich niewolników, którymi handlują jak przedmiotami. Zajmują ich ziemie, grabią ich z bogactw naturalnych, wyrzynając lub zamykając w rezerwatach i gettach. I proceder
@MiKeyCo: Nope.
Zdecydowanie więcej jest doktryn opartych na systemach świeckich.