Aktywne Wpisy
TypicalPolack +12
Pytanie bez beki i na serio do dorosłych (>25 lat) - jak wy jesteście w stanie żyć zarabiając mniej niż 10k miesięcznie w PL?
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
Nie chcę nikogo trigerować, pytam serio. Wszystko jest teraz w #!$%@? drogie - ja mam miesięcznie STAŁYCH wydatków 9,5k i choćby skały srały tyle minimum muszę wybulić co miesiąc. A ja żyję w sumie dosyć skromnie i nie uważam się za bogacza.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #blackpill #niebieskiepaski #
mirabelka2137 +282
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
nie no tak serio to wychodząc z kina mama powiedziała że bardzo jej się film podoba, ale ciekawi ją dlaczego poszłam drugi raz - sama jest trochę uczulona na przemoc i się zaniepokoiła chyba
ja się wtedy roześmiałam i zaczęłam jej opowiadać co mi się podobało w aspekcie technicznym, potem zabrała mnie do pizzerii na picie szklanej coca-coli jak Beksińscy
no i jadłyśmy pizzę i rozmawiałyśmy o muzyce z lat 80 oraz kreacjach Seweryna i Ogrodnika
co do tego drugiego to powiem wam że nieco pozytywniej odebrałam jego rolę, chociaż sceny w których musiał odtworzyć audycje i wywiady Beksy dalej były tak samo tragiczne
mama ocenia film na 9/10, ja podobnie
bardzo fajny wieczór, pozdro z fartem
#gownowpis
@PobityGot: ja chętnie za to obejrzałabym też więcej kulisów pracy Zdzisława z obrazami, ale film raczej nie miał być skupiony w pełni na ich karierach co na czymś o wiele bardziej osobistym
co do Trójki i Tomka to jeżeli dalej jesteś spragniony, szykuje się o tym dokument
@Turqi: You've made my day. Znowu pojawia się klasyczne "mam nadzieję że tego nie skopią", ale o dziwo jestem dobrej myśli.
No ja wyszedłem z kina zachwycony, dzień wcześniej byłem na Wołyniu i jakby zostawiając już tematyki