Aktywne Wpisy
PrawaRenka +271
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +59
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
No i jako że student here (chociaż pracujący ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to najlepiej by można bylo zagazować i był w miarę tani w utrzymaniu. Dzięki motomireczkI!
Komentarz usunięty przez autora
praktyki w wyborczej odbywałeś?
@Nytalith: zastanawiałem się sporo, ale jak to z tymi 147, to jeszcze ze "złotej" ery awaryjności, czy jest ok?
@mortt: myslisz, że bez strachu dostanę za ~12-13 mk2? swego czasu szukałem i wdawało mi się, że w tej kwocie lepiej kupić zadbaną jedynkę niż dobitą dwójkę.
@ddaroo: gówna wyborczego nie używam nawet do podcierania. Śmieję się bo Twoje wymagania są sprzeczne. Wszystkie cytaty są z Twojego posta więc nie poprawiaj mnie teraz bo sam to napisałeś. Chcesz auto luksusowe ale za 12-13k. a więc będzie stare. Ale chcesz aby było tanie w utrzymaniu.
Zdecyduj się albo
kupisz skromne , coś mniejszego w
@dzikiczytelnik: jeździ sie może i dobrze ale parkuje gorzej :)
no ale nie wkleiłeś całego zdania tylko fragment, eot, bo nie o to chodzi;
rozumiem sprzeczność, ale trochę pisałem z przekąsem, wygoda chodzi mi by były podstawowe rzeczy z luksusowego auta i bym mógł w nim wysiedzieć jadąc powiedzmy 6h.