Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +915
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +265
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
A moja miłość leży w niebieskim wiatraczku #bmw
Tutaj pytanie do PRAKTYKÓW - #e46 czy #e36 jeżeli mówimy o coupe z R6?
Jakie są wady i jakie zalety za jedną, oraz drugą opcją?
E46 pójdzie w ślady 36 pod względem "kultowości", czy za 5 lat stanie się gunwem? A może jakies niuanse konstrukcyjen przemawiające na korzyść jednej, bądź drugiej strony?
Biore po 500 zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa.
różnica w samym utrzymaniu nie jest jakaś duża, to co ja przez chwilę zauważyłem to czasami problemy z parkowaniem bo jakieś mega ciasne miejsca parkingowe w łdz się nie wciśniesz za bardzo.
Komfort jest kompletnie nie do porównania.
Generalnie jeśli jeździsz tylko po mieście to raczej został bym przy 3, jeżeli masz trochę tras to już warto rozważyć e39.
No i generalnie