Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +146
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A moja miłość leży w niebieskim wiatraczku #bmw
Tutaj pytanie do PRAKTYKÓW - #e46 czy #e36 jeżeli mówimy o coupe z R6?
Jakie są wady i jakie zalety za jedną, oraz drugą opcją?
E46 pójdzie w ślady 36 pod względem "kultowości", czy za 5 lat stanie się gunwem? A może jakies niuanse konstrukcyjen przemawiające na korzyść jednej, bądź drugiej strony?
Biore po 500 zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa.
@Chaczins: to właśnie zależy w jakim stanie kupisz i czy jej nie zwieśniaczysz, zobacz e36 @kuraku
z drugiej strony e46 to teraz taki samochód pospolity w mpaku niby fajnie wygląda, ale nie robi takiego wrażenia jak ładnie utrzymana e36
Co do stanu - zależy mi głównie na budzie i zachowaniu oryginalnego silnika, by nie mieć żadnego "swapa". No chyba że takiego samego, jaki był. O ile mechanicznie jestem w stanie naprawić niemalże wszystko (mam genialnego ojca, własną wiedzę oraz zaplecze w postaci garaży, warsztatu, etc), o tyle
Do tego ma okropne wnętrze, bardzo, bardzo szkaradne w mojej opinii.
607 też z zewnątrz mi się podobają, ale wnętrze - dramat. Peugeoty niestety, ale w kwestii wyglądu (bo komfort jest zajebisty) wnętrza, leżą w porównaniu chociażby z Betą.
@EnderWiggin Ciezko okreslic teraz, przed zima. Mysle ze w granicach 15k i lekko w gore jezelo byloby cos wartego z E46 na przyklad.
Co do ubezpieczenia jeżeli kupisz coś w granicach 2.5
Najciekawszy jest fakt, ze to z ojcem na dowodzie - ale ze mną również. Sam miałbym 3600. Za to sam ojciec płaciłby około 1000 zł - lecz w momencie jeżeli ja spowodowałbym szkodę, wszystkie auta przeszłyby rekalkulacje jakbym ja był współwłaścicielem każdego. Plus kara, zależnie od towarzystwa od 2 do 5k.
Dla porównania, kalkulacja robiona na wiosne zeszłego roku