Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
AIicja +2
Chcę przebranżowić się na IT, czego obecnie warto się uczyć?
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Tu pojawia się moje pytanie. Czy wraz z otrzymaniem tego listu utraciłem status studenta, czy trwa on do końca października tak jak kończy się ważność legitymacji? Jeżeli tracę, to co w takim razie powinienem zrobić z pracodawcą? Aneks jakiś do umowy już teraz napisać, czy jak to się odbywa? Pracuję w małej firmie i chcę wiedzieć zanim pójdę z tym do szefa, żeby nie robić mu problemów.
#praca #pracbaza #prawo #prawopracy
@Hank_Stinson: super porada. Zorientują sie w najgorszym momencie - np okaże sie, ze nie jest ubezpieczony. A taka dziura robi problem z ubezpieczeniem na zdaje sie rok do przodu.
Komentarz usunięty przez autora
A co ma status studenta do pit i gdzie sie w ogóle takie słowo pojawiło w poście to tez nie wiem..
A nie będzie potem problemu przy rozliczeniu PITu itd? Poza tym, chcę dalej pracować u tego pracodawcy, tylko przejść na umowę o pracę, więc zależy mi na tym, żeby było to dobrze dograne...
Poswiecilem wiecej niz pol sekundy i nigdzie nie ma informacji o realnych konsekwencjach.