Aktywne Wpisy
niebadzogrem +3
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +76
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
Nie wiem, czy dobrze to określiłem, ale perfekcjonizm jest obecnie światowym unikatem.
Czy to budowlanka, serwis samochodowy, elektronika, s--s, poprawne wysławianie się...gotowanie...
Zwrócenie komuś uwagi skutkuje wysłuchaniem wyzwisk, bo się za dużo wymaga.
Poniżej link do małego tasiemca, który to nie był zamierzonym tworem, a którego długość jest proporcjonalna do ilości osób wypowiadających się w temacie w sposób nie mający wiele wspólnego z logiką.
http://www.wykop.pl/wpis/20016025/jak-sadzicie-jestem-nienormalny-i-wymagam-zbyt-duz/
#psychologia #psychiatria
@StaryWedrowiec: To zwykle cecha ludzi inteligentnych. Współczesnej szlachty. Plebsowi np. wystarczają duże c---i, farbowane blond włosy i jako taka d--a. Tipsy nie przeszkadzają.
A u mnie panna może być 10/10 na pierwszy rzut oka, ale jak zobaczę żółte zęby albo obgryzione paznokcie (lub ohydne tipsy), to z miejsca dostaje dyskwalifikację.
Ale z resztą się zgodzę. I fakt faktem wolę spędzić czas z pięknym, choć zewnętrznie nieatrakcyjnym fizycznie intelektem niż z ładną buzią, zgrabnym ciałem, za to z orzeszkiem zamiast mózgu.
Ale bywają wyjątki.
@StaryWedrowiec: Nałóg to a-----l czy n-------i. Bo już nikotyna czy kofeina to tylko przyzwyczajenia, które siłą woli można stosunkowo łatwo zmienić (w przeciwieństwie do jakiejś h-----y).
A co do paznokci, to ja je nawet piłuję po obcinaniu, bo ostre krawędzie mnie denerwują podczas pisania na klawiaturze...
W podskokach!
@cynamonowa: Do najpiękniejszych facetów pod Słońcem nie należę, ale dbam o sylwetkę, kondycję...a resztę nadrabiam intelektem.
Ogólnie słaba zagrywka z twojej strony.
Specjalnie na twoją prośbę zrobiłem zdjęcie dłoni.
Otwórz je w nowej karcie, co by w dużym powiększeniu i bez limitu czasowego zobaczyć szczegóły, które nie są widoczne w niepiwnicznym życiu. CZyli to, czego w sumie nikt nie zauważa w
Już ja ładniej obgryzam paznokcie niż ty obcinasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ja_caly_na_bialo: Fajnie. Cieszę się. Jestem z ciebie dumny.
A ja ładniej obgryzam paznokcie palców dłoni, niż obcinam u
Pracuje od kilkunastu lat fizycznie. Od kilku lat robię w szkutnictwie wiec chemia mi nieobca. Lewa jest cala w bliznach bo zwykle w prawej trzymam narzędzia :)
@ja_caly_na_bialo: Źle sformułowałeś wypowiedź. Nie podniecam się, ale fakt faktem te dłonie robią robotę pieszcząc kuciapki i resztę ciała kobiet ( oczywiście nie wszystkich, ale przebieg mają spory).
I to te kobiety się tym podniecają, a nie ja. Chociaż prawdziwy głośny jęk zmolestowanej tak brzydkimi palcami kobiety i mnie podnieca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tu wracamy do sedna; dlaczego
Jedną. Nie kobiet. Kobietę. Nie rozumiem "ogierowatości" narodu, że niby więcej = lepiej. Że taki lovelas i ruchacz. Czy raczej, w twoim wypadku, macacz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W którym momencie stwierdziłem, że w chwili obecnej nie jest więcej rozowych, niż jedna?
A1 jeśli chodzi o pewność siebie...hmmm...to chyba cecha osób, które nie boją się życia i nie dają za wygraną po pierwszej porażce.
A2 jeśli chodzi o "ogierowatość", to (mówię to tylko dlatego, że wątek podtagowałem w temacie psychologia), to co z tego ma to też
Mały ma 7 cm, środkowy 10. Nie wiedziałem, że są krótkie :(
Nie boję się życia. Bierę co chcem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ja jestem raczej osobą, która się trzyma jednej baby. Co prawda,
@ja_caly_na_bialo: Spałeś kiedyś "na kupie" ( w jednym pomieszczeniu) z pozostałymi uczestnikami imprez?
Kiedy ktoś myślał, że wszyscy śpią, a ty tylko udawałeś, że