Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +278
Anthony Napolitano - skąd oni biora te imiona i nazwiska? Przecież to brzmi jak chłop byłby jakimś aktorem p---o filmów gejowskich z lat 90 :D nie wierze ze po rodzicach się tak nazywa
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
FeniFikerr +7
Takie coś było pjte nie pierwszy raz wczoraj i jakie to jest CUDO! k---a, wstaję normalnie przed 6:00 tak jak przez cały tydzień i 0 kaca, nie ma Sahary w ryju... Normalnie najlepsza w---a ever. #wodka #a-----l #pijzwykopem
nie jestem w drużynie #mizoginia ale nie potrzebuję #rozowypasek do wychowania potomka, przekazywanie genów mam gdzieś. chcę przekazać szczęście. jestem bardzo odpowiedzialny, zapewnię wszystko co trzeba dzieciakowi.
czemu sam? bo jestem altruistą, a po męskich czlonkach rodziny to widzę że jak dzieci mają po 10 lat to wszystko co było wcześniej fajne "razem" w małzeństwie bezpowrotnie się kończy. także z chęcią bym sam spróbował swoich sił. i nie ma co czekać na księżniczkę z bajki.
czy to jest bardzo zły pomysł? oczywiście ja tylko rozważam na razie, taka decyzja to wymaga paru lat i przygotowań.
@wytrzzeszcz: Na levelu 27?
Sorry, ale matka wie, że ćpiesz?