Aktywne Wpisy
TeselACC +664
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +705
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
http://www.wykop.pl/link/3393563/jednolity-podatek-najnizsza-stawka-19-5-proc-koniec-z-niskim/
#polityka #neuropa #ekonomia #finanse
@Cheater: co #!$%@??
Tak się składa że od 7 lat taką prowadzę. I od tego czasu odprowadziłem jakieś 250 tysięcy podatku plus zus. Nie wiedziałem że tworzę patologię, jestem pasożytem i kombinatorem :(
no tak,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater: a co gdy dopiero za pisu zacząłem się dorabiać, a wcześniej ubóstwo here ;/? Morawiecki mnie oszczędzi czy lepiej uciekać z kraju?
Ale zmniejszą pracownikom, więc te parę stówek kosztów pracy zostanie w firmie, będzie na nowy podatek wlaściciela.
Tak czy inaczej, poobserwuję nowy tag z zainteresowaniem.
@steemm: masz płacić wyższe bo tak będzie bardziej efektywnie dla naszej pięknej gospodarki, pozdrawiam und ściskam. Jak chcesz żyć kiedyś w cywilizowanym kraju to musisz zacząć dilować z tym, że polska jest konstytucyjnie społeczną gospodarką rynkową, a nie akapem. Najwyższy czas, żeby zaczęła zmierzać w kierunku bycia nie tylko konstytucyjną, ale również realną.
Przez procentowo masz na myśli że np. biedny zarabia 3000 brutto, z czego 500 idzie na podatek i 1000 na zus, zostaje mu