Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
MallaCzarna +4
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
http://www.wykop.pl/link/3393563/jednolity-podatek-najnizsza-stawka-19-5-proc-koniec-z-niskim/
#polityka #neuropa #ekonomia #finanse
Komentarz usunięty przez moderatora
Uwielbiam te momenty, gdy okazuje się, że wykopki wielce rozdyskutowane o progresji nie rozumieją jak ona działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja #!$%@?.
@steemm: dx
Idź poczytaj o progresji może ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dx
@Cheater @fenr7r
Wiecie co mnie najbardziej bawi w hejterach "socjalizmu"? Kiedy jest się stroną bierną, czyli:
- pobiera się zapomogi rodzinne, renty, zasiłki, stypendia socjalne, naukowe;
- za darmo kształci się od zerówki do matury (tak, to też "socjalizm"), robi się inżynierkę, magisterkę albo doktorat, do tego finansowane przez państwo granty i wyjazdy;
- leczy się za kosmiczne pieniądze na
@zyyx: narodowa chadecja to prawica. Idąc twoim tokiem myślenia, SLD to prawica.
@Cheater: klin podatkowo-składkowy dla płacy minimalnej wynosi 39,2%.
@lerner: errata: walnąłem się, 13 tys.
@letitbe: PiS jest prawicowy ale prawica ma niewiele wspólnego z "wolnością". Mylisz pojęcia.