Wpis z mikrobloga

"Nie zapominajcie o pytaniach! – klucz do sukcesu na rozmowie rekrutacyjnej" - @michalfranc napisał ciekawy tekst o tym jak wygląda to w branży #programowanie od drugiej strony (rekrutera). A na dole jest ciekawa prezentacja - "Junior szuka pracy - jak znaleźć tę dobrą" - polecam całą ale od zaznaczonego tam fragmentu jest o tym samym czyli o zadawaniu pytań.

#praca #rekrutacja #mikroreklama #webmastah
normanos - "Nie zapominajcie o pytaniach! – klucz do sukcesu na rozmowie rekrutacyjne...

źródło: comment_njGoxnoBlZ75frCmZsGzF64iqR9xRpVW.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kacc: dzięki. na mobile powinno się odpalić co innego (na dole) i mi się odpala. Sprawdzę dlaczego to działa tak wybiórczo. Rozumiem, że to klasyczne safari na srajfonie?
  • Odpowiedz
@Kacc: dzięki. na mobile powinno się odpalić co innego (na dole) i mi się odpala. Sprawdzę dlaczego to działa tak wybiórczo. Rozumiem, że to klasyczne safari na srajfonie?

@normanos: tak, klasyczna druga po chrome przegladarka mobilna na świecie xD a jakże niespotykanej rozdzielczości fullHD.
Srajfon 1 : 0 Ty xD
  • Odpowiedz
@M4ks: no nie ja tylko jakiś tam nr 1 plugin do tego w srajpressie. Podobno przetestowany na setkach tysięcy instalacji, ciekawe co mu się tutaj nie podoba :/
  • Odpowiedz
@normanos: Dzięki za wpis i link do wideo z Confitury. W czwartek czeka mnie pierwsza rozmowa na stanowisko w IT i nie powiem, jest spora trema ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz