Aktywne Wpisy

Ytarka +126
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +190
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz

#jajcanarobocie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Tylko że jeśli zakładamy że ta różnica wynika z biologii mózgu to to co rodzice chłopca o którym jest we wpisie robią jest zbrodnią wobec niego, bo rodzice narzucają mu płeć społeczną sprzeczną z jego naturalną płcią społeczna dla swojego widzimisię i niszczą mu tym psychikę(zakładając że akurat szczęśliwie nie
Komentarz usunięty przez autora
A co do zabawek - no starzne rzeczy. Ze mną się mój kolega (heteroseksualny, dodam) bawił lalkami barbie długie godziny, a później ja z nim bawiłam się w wojnę i ani ja się przez to nie czułam mniej dziewczynką, ani on mniej chłopcem. Problem to by był gdyby rodzice
Ale mnie w-----a ten obecny świat, bo wychodzi na to,
@Jan0l: kila dni temu widzialem jakis dokument o tym ze geja probowano wychowac na
i co ty w ogolę p--------z, wszystko generalizujesz, bo chyba sam faktycznie masz jakiś problem w życiu społecznym. Nikt tu nie mówi o tym, ze każdy musi być normalny do porzygu, tylko są pewne normy społeczne,
@sromer: ktoś kiedyś ustalił takie normy, stworzył sztuczne podziały na to co jest męskie a co kobiece, przez co wiele osób dusi się w tym, ponieważ nie jesteśmy wszyscy tacy sami. ty byś tworzył armię klonów, a ja bym dał wolność i aby przestało to razić ludzi, jak ktoś odbiega od
@artpop: Jakby rodzice dali mu koszulkę ze swastyką to by była afera na całą UE prawda? Koszulki są dla każdego!
Dziecko nawet nie rozumie a rodzice znów narzucają szkodliwe normy póki dziecko małe i wszystko chłonie. To samo dzieje się z religią.