Wpis z mikrobloga

2 różowe paski wprowadziły się do mieszkania (ja wynajmuję pokój) no i zaczęło się. Już pełno karteczek na lodówce, zamiast powiedzieć coś wprost. Ostatnio zawisł paragon na kwotę ~100zł, no spoko, nic nie bylo uzgodnione, żadnej rozmowy itp. a one poszły do sklepu, nakupowały jakiejś chemii (do czyszczenia) do tego drogiej i teraz ja mam oddawać część pieniędzy ( ͡° ʖ̯ ͡°) No raczej nie.

#rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 9
@csmrex: Dlatego kup swoją i powiedz, że jak jest ich kolej dyżuru, to niech myją swoją chemią, a jak będzie Twoja kolej, to będziesz myć swoją. W dodatku co za chemia jest potrzebna? Płyn do kibli, jakieś mleczko do czyszczenia kuchenki i mebli w kuchni oraz płyn do podłog, no i płyn do mycia naczyń które są tanie i w #!$%@? wydajne. Ewidentnie im się coś #!$%@?ło trochę przy tych zakupach.
@KorelacjaProkrastynacji: płyn uniwersalny, plyn do mikrofali i lodowki, plyn do tluszczu, plyn do czegos tam, no #!$%@? milion niepotrzebnych rzeczy, a kupiły do tego jakieś drogie. Płyn do naczyń najdroższy, worki najdroższe itp. Wyjaśnię to sobie z nimi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@csmrex: Mentalnosc #!$%@?. Ja kupie(jak najdrozej pod pretekstem ze to potrzebne a ty sie nie znasz), ty płać:) srogo sie zawiodą

wspolczuje ich chłopakom czy przyszlym mężom

tylko nie daj sie nabrac na ich płacze że tak się starały i chciały dobrze:)