Wpis z mikrobloga

@Zheta chyba nie kumasz o czym rozmowa. Twitch to platforma do streamowania gier. Widziałaś tam, żeby faceci robili z siebie k---y i pokazywali coś więcej niż swoją grę?
Sorry różowy, ale takie szmacenie sie cyckami, wszędzie gdzie tylko można zarobić, mocno rzutuje na waszą płeć.
  • Odpowiedz
@Litu: Tak btw wykop i mirko to też nie jest portal e-------y, a mimo to sami wrzucacie tutaj zdjęcia cycków i soft erotykę. I nikt się o to nie czepia. Natomiast, jak zdjęcie swoich cycków wrzuca kobieta, to już jest "święte oburzenie" i wyzywanie od k---w. Hipokryci.
  • Odpowiedz
@Zheta Mirabelko wielce błyskotliwa, na jakiej podstawie uważasz, że zbrzydły mi kobiety i powinienem zacząć interesować się facetami? Co ma do tego prostytuowanie się w sieci i robienie z kobiety przedmiotu, który nie ma nic innego do zaoferowania, poza cyckami?
Brak merytorycznej kontry, zamieniasz na przypisanie mi znudzenia kobietami?
Faceci żyją dla kobiety tak gwoli ścisłości.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: "Mirabelko wielce błyskotliwa", "Brak merytorycznej kontry", "chyba nie kumasz o czym rozmowa". Wybacz, ale nie mam ochoty wdawać się z Tobą w dyskusję, bo jesteś po prostu głupi tak samo jak i Twoje durne wypowiedzi które możesz wsadzić sobie w d... Wolę merytoryczne kontry przeznaczyć na merytoryczne dyskusje. Do widzenia i nie pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Litu: ogolnie to w------e bo takich idiotek oglądać się nie da, nie rozumiem tylko stulejarzy którzy dają jej kasę, gdybym miał dawać jakiejś loszcze kasę przez internet to raczej poszedłbym na jakiś serwis z erotycznymi kamerkami, bo tam przynajmniej miałbym szanse zobaczyć coś więcej niż to co można zobaczyć w lato, lub w jakiejś galerii, a żeby pogadać to też raczej dziwny pomysł, bo kilka razy włączyłem jakieś lolowe strimerki,
  • Odpowiedz