Aktywne Wpisy

Abstrahując od całej sytuacji, czy tylko dla mnie ona wygląda jak chłop? No ok ciało ma szczupłe, długie nogi itp ale z twarzy to wygląda jak chłop za babę przebrany xD nie rozumiem tych zachwytów nad jej urodą.
#gonciarz
#gonciarz
źródło: temp_file6503474486735940356
Pobierz
Brutus66 +58
"W UK viralem stało się nagranie z kamery nasobnej, które wyciekło do internetu. Przedstawia one płaczącą policjantke, której dwóch ciapaków złamało nos w trakcie interwencji na lotnisku w Manchesterze w zeszłym roku. Według info jakie znalazłem rząd i media UK miały kłamać i tuszować sprawę, aby podtrzymać narracje "Girl Power"."
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
źródło: wAlJBp9aMIJwy8WFrij0cB9l1v6zsWcR
Pobierz

#kryptowaluty #eth #etc #lsk #ltc #fct #xmr
W co warto wejść na min. 3-6 m-cy?
AAaaa i najważniejsze: NIE JESTEM PEPEO!
@YippieKiYay: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja siedzę long term w ETH.
- ETC moim
Monero Loses Darknet Market in Apparent Exit Scam
źródło: comment_HJKrUvUvIbZSFsBv5CtjjsQ6CYWf28OJ.jpg
PobierzMusisz odpalić najpierw Parity z parametrem --geth, a potem Mist - wykryje on węzeł parity automatycznie i będzie go używać
Jeden bittrex o niskim wolumenie wiosny nie czyni. Jak wejdzie na pozostałe giełdy, to wartość powinna skoczyć do góry. Inne giełdy nie będą wiecznie przyglądać się jak Poloniex spija całą śmietankę.
Czegoś nie wiem? Czy Oasis ma liczbę
@lolozo: jedyne, które podoba mi się, to co oni wprowadzają jest przełomowe na pewno, cały czas żałuje żę nie kupiłem ale może jeszcze kiedyś kupię jak spadnie
@Lord_Vladek: jarałem się kiedy kupiłem za jedną trzecią ceny i potroiłem kapitał.
ETC nie jest trupem o to zadbają grupy z BTC, która jest większa i silniejsza? ETHf czy BTC?
Już ich dojeżdżają nieźle, jeszcze
Co do tego wpisu: