Wpis z mikrobloga

@Busiasty: roznica w cenie raczej niewielka, a ja jestem zdania, ze zawsze lepiej miec pod noga, niz nie miec. Za rok sie okaze, ze musisz jezdzic w trasie i bedziesz sobie plul w brode, ze kupiles takiego astmatyka, bo ani to nie jedzie, ani oszczedne nie jest...
  • Odpowiedz
Civic 1.4 i-Vtec SE 2010

@Busiasty: ufo tylko tankujesz i pompujesz opony ( ͡º ͜ʖ͡º) jedyny jego minus to wykrywacz dziur w drogach. bardzo twardo się jezdzi. mnie to nie przeszkadza, ale pasażerom owszem :)
  • Odpowiedz
@Busiasty: 1.4 w tej budzie glupota.. 1.8 spali 1l wiecej.. a fura w choooy ciezka wiec lepiej wiekszy silnik.. oplaty wyzsze? no to juz cena komfortu ciszy w kabinie zamiast dzwieku wiertarki spod maski :D
  • Odpowiedz
@joniu: Power: 88 kW (118 hp) / 6,600 rpm
Torque: 145 N·m (107 lb·ft) / 4,800 rpm (GE8 Fit)

Power: 141 PS (104 kW; 139 bhp) @ 6300 rpm (Japanese Spec)
Torque: 17.7 kgf·m (174 N·m (128 ft·lbf)) @ 4,300 rpm

roznica jest spora ale w miescie nie musi sie scigac przeciez
  • Odpowiedz
@Busiasty:
wbrew pozorom ta belka jest pomocna. zwłaszcza gdy ktoś perfidnie świeci z tyłu długimi śswiatłami :) duże lusterka boczne rekompensują "brak widoczności po środku".

każdy się nad nią rozwodzi, ale nikt nie mowi o tym, że prawdziwym mankamentem tego samochodu jest przestrzeń między klamką drzwi bocznych, a tylną szybą. To miejsce jest tak ogromne i tam tak naprawdę nic nie widać. za każdym razem gdy wyjeżdżam prostopadłe z miejsca
LiuKang - @Busiasty: 
wbrew pozorom ta belka jest pomocna. zwłaszcza gdy ktoś perfid...

źródło: comment_1jWUCuqkgIvFsmfV0X5zYNbI3vKpYjRU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@wycz: tu sie mylisz z 1.4..

Sold as a 1.3 in the Japanese Fit and only available with the rare Honda ZF-DCT-CVT AWD Honda Earth Dreams. Available with either 7-speed manual or CVT with 7-speed mode. European Civic 1.4 i-DSI has a standard 6-speed manual with an available 6-speed automated manual I-SHIFT transmission.
For Fit/ Civic Models
Displacement: 1,339 cc (81.7 cu in)
Bore x Stroke: 73.0 mm × 80.0 mm (2.87 in ×
  • Odpowiedz
tylko zona cos marudzi, ze malo widac przez tylna szybe

@Busiasty: one zawsze marudzą a i tak nigdzie nigdy tyłem nie wjeżdżają "bo nie umiom" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz