Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +165
Rzeszów, wiosna 2012 r. Niedawno Tusk ogłosił, że wszyscy będą pracować do 67. roku życia, w wielu regionach Polski zaczynają się poszukiwania gazu łupkowego (jak się okaże, bez powodzenia), za chwilę usłyszymy Koko Euro spoko i będziemy oglądać kompromitację drużyny Smudy. Pamiętacie?
#polska #nostalgia
#polska #nostalgia
Tekicik +1
Na jakiej wysokości robiliście blaty w kuchni będąc wysoką parą? Mam 203 wzrostu, mój #rozowypasek 194 i zastanawiamy się czy 115 cm byłoby ok? Na jakiej wysokości dać wtedy górne szafki? Ktoś ma doświadczenie?
#remontujzwykopem #zwiazki
#remontujzwykopem #zwiazki
Mój plan pójścia w czwartek na siłownie stoi pod znakiem zapytania bo zasmarkana jestem nieziemsko, ale jak tylko przestanę obsmarkiwać 2 chusteczki na minutę to się wybiorę.
W pracy ciężko bo te paskudy codziennie przynoszą a to ciasto a to czekoladę i częstują mnie i ja za każdym razem muszę odmawiać bo halo jestem na diecie (najwyraźniej niektórym nie wystarczy raz powiedzieć...) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
koleżanka wcisnęła mi swoje "pożegnalne" ciasto z miną "no jedz, przecie dobre" więc zeskrobałam wiórki kokosowe z wierzchu a ciasto zostawiłam.
śniadanie 238 kcal
kanapka z twarogiem i miodem
II śniadanie 468 kcal (chyba trochę zawyżyłam bo dopisałam bonusowy olej bo wydaje mi się że jakoś za dużo go dałam do smażenia)
placki z cukinii z łososiem i białym serkiem
wiórki kokosowe z wierzchu ciastka (niesłodzone)
lunch 302 kcal
ryż basmati z gotowanym schabem z suszonymi pomidorami
obiad 262 kcal
makaron z cukinii z papryką, krewetkami i oliwkami
kolacja 147 kcal
zupa miso z tofu, brązowy japoński ryż i warzywka
razem 1418 kcal
owoce ponoc niewskazane na diecie, tak samo jak niektóre warzywa np. ziemniaki