Wpis z mikrobloga

Jestem właśnie prawie po pierwszym miesiącu w którym zrzucałem zbędne kilogramy. Jestem w posiadaniu super diety którą dostałem od znajomego z Anglii, z ekskluzywnej siłowni (500funtów /mies). Do tego oczywiscie treningi + HIIT. Za miesiąc zrobie krótki artykuł o tym jak sadełko przekształcić w 6ściopak w 2 miesiące. Ktoś będzie zainteresowany?
#logikaniebieskichpaskow #silownia #kulturystyka #podrywajzwykopem
  • 10
@Korea: oczywiscie, ze nie musisz az 2 mies twardo stac przy diecie. Ja rowniez mam czasem tak, ze mam jakies wyjscie ze znajomymi (1 w tyg), to zjem sobie cheat meala i wypije 1-2 drinki. Raz w tygodniu nie grzech. Ale miej na uwadze, ze czym bardziej sie starasz tym szybciej osiagniesz rezultaty.
@inplaz: To ekskluzywna silownia tylko dla bogaczy i wiem, ze sa jakies warunki dolaczenia do niej. Nie kazdy moze sie dostac.
Ale z tego co slyszalem to oferta jest bardzo dobra bo przy zapisaniu sie, trenerzy "dbaja" o Ciebie. Daja Ci diete na starcie i rozklad cwiczen. Tak jakby kazdy mial swojego osobistego trenera juz przy zapisaniu stad ta cena. Nie mialem sadelka jako tako, ale zauwazylem juz nadmiar tluszczu, ktorego