Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +339
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +147
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Jest jeszcze sens zaczynać cokolwiek w wieku 23 lat? Nie dałem rady na studiach, nie jestem w niczym dobry (a przynajmniej nie na tyle, żeby iść w danym kierunku), wywalili mnie z gównoroboty. Do tego dochodzi nerwica, problemy z koncentracją i pamięcią. Z każdą chwilą chciałbym się za siebie wziąć, ale przegrywam. Jeszcze to okropne wrażenie, że rówieśnicy kończą kierunki albo mają wymarzoną pracę, a ja nic. Może czas kończyć z tym wszystkim? Na to chyba też nie mam siły/odwagi.
Wiele zrozumiałem, ale za wiele muszę cierpieć bo podejmowałem głupie decyzje jako mentalny dzieciak. Jak wszyscy do liceum, to ja też (choć nic po tym nie ma). Jak wszyscy na gównostudia, to ja tak samo.
Jako dzieciak zgarniałem nagrody, czerwone paski, a teraz jestem śmieciem ludzkim. Wszystko się obróciło o 180 stopni. Sam myślałem, że jest we mnie potencjał, ale się myliłem. Tylko mi nie mówcie, żeby zacząć programować, bo nie mam do tego ani zdolności, ani chęci (nie jara mnie to)
#anonimowemirkowyznania #przegryw #stulejacontent #frajer
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Znajdź nową pracę. Po pracy zastanów się co chcesz robić za 5 lat i dąż do tego. Np ucz się programowania. Nie trzeba mieć studiów aby być programistą. To cały przepis na udane życie.
a prawda jest taka, że każdemu dziecku mówi się, że gdy będzie się uczył to zostanie jakimś dyrektorem banku, prezesem albo doktorem, a później życie wygląda inaczej: nie ma czasu
W międzyczasie zaplątałem się we własną sieć kłamstw i intryg prawie rozwalając sobie rodzinę. Wylądowałem na kozetce u psychologa.
A potem mój różowy wymyślił, że mógłbym prowadzić wesela bo
Komentarz usunięty przez autora
I wtedy zacznij zastanawiać się
@AnonimoweMirkoWyznania:
Jak Uisan Bolt ma grypę to nie potrafi dobrze pobiec. Szukałeś pomocy u psychiatrów? To że innym tam świetnie idzie (albo starają się sprawiać takie wrażenie, bo współcześnie wszystko jest tylko na pokaz) to ani trochę
a tobie opie juz napisali wyzej i ja tak samo mysle - za duzo sie porownujesz z innymi i chcialbys isc z nimi w jednym szeregu. Takie bledy juz popelniales idac do tych samych szkol. czy teraz chcesz je powielac? a moze zrobisz cos dla siebie i sam stworzysz sobie