Wpis z mikrobloga

@xandra: Mówisz o liberalizacji aborcji czy o tym projekcie z Ordo Iuris? Tego drugiego to większość osób w Polsce nie chce. Ale sama aborcja to bardzo trudny i kontrowersyjny temat. Spokojnie, koleżanko :) szkoda nerwów
  • Odpowiedz
Co nie zmienia faktu, że to bardzo ważna sprawa dla 1/4 społeczeństwa - czyli kobiet w wieku rozrodczym.

@xandra: Szkoda, że takie tanie krzykaczki jak Ty robią z tej sprawy jarmarczną szopkę spod znaku idiotycznych sloganów typu "gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę aborcja byłaby sakramentem".
  • Odpowiedz
a mam chrupki, ale na razie niewiele dają. Minęło jakieś 24h i już ledwie się trzymam...

@xandra: z takim podejściem to na pewno nie rzucisz, bo sobie wmówiłaś, że nie jesteś w stanie tego zrobić

ja palę już naście lat, a nie mam żadnego problemu z odstawieniem fajek na weekend, tydzień, czy miesiąc
  • Odpowiedz
@kazah7: Od 11 tygodnia liczy się jako płód.
@deroo: Nie wiem, nie próbowałam jeszcze, mam odruch wkładania czegoś do buzi, trochę mi pomagają te chrupki, ale i tak wiadomo, organizm domaga się nikotyny
  • Odpowiedz
@xandra: E tam, wmawiasz sobie to. Papierosa nie palisz co 10 minut żeby mieć ciągły odruch:)

jak już Cię mocno nosi, to kup sobie te gumy z nikotyną, może Ci się głowa uspokoi od tego;)
  • Odpowiedz